Waarom VPR


 

VPR kan het gehele bouwproces, van initiatief tot aan oplevering voor ut begeleiden. Binnen dat totale proces werken wij volgens een aantal belangrijke waarden. Het zijn waarden waarop u ons kunt aanspreken. Het is onze garantie naar u toe.

Waarde 1: Vakkundig

Het staat buiten kijf dat iedere werknemer geselecteerd wordt op vakkundigheid. Niet alleen beschikt iedereen over de juiste diploma’s, maar ook blijven wij ons continu bijscholen en ontwikkelen. Nieuwe bouwtechnieken, veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de markt volgen wij op de voet. Dat doen we voor u als klant, maar ook voor onszelf. Simpelweg omdat we een passie hebben voor ons vak. Door dit continue bijscholen zijn we in staat om u goed te adviseren over de mogelijkheden binnen uw project.

Waarde 2: Kostenbesparend

Heeft u zicht op de totale stichtingskosten van uw bouwproject? En heeft u alles meegenomen, ook de onderhoudskosten per jaar? Wij helpen u graag met het samenstellen van de ‘folder’: welke opties zijn er, welke materialen zijn geschikt en welk bouwvolume past het beste bij uw budget? Met deze folder kunt u gericht naar een architect of aannemer. Wij weten welke partij past bij het project, hoe de financiële posities van de verschillende partijen zijn en waar ze zich in onderscheiden. Deze kennis en bouwbegeleiding levert u hoe dan ook een kostenbesparing op. Of u nu een woonhuis bouwt of t.b.v. een zorginstelling.

Waarde 3: Goede communicatie

Goede communicatie is een vak apart. Bij VPR betekent goede communicatie:

  • één aanspreekpunt;
  • duidelijke afspraken;
  • een heldere organisatiestructuur.

Waarde 4: Duurzaam

VPR heeft als doel om de al het te ontwikkelen object/vastgoed zo duurzaam mogelijk te maken, waardoor de klant/opdrachtgever het meest optimale rendement uit zijn vastgoed kan halen.

Samenvatting

Wij zijn de spil in iedere ontwikkeling van initiatief tot aan de volledige MJOB, kunnen wij adviseren, coördineren en begeleiden.